Milvoki u panici posle propalog trejda Bogdanovića

Izvor: B92, 26.Nov.2020, 08:59

Milvoki u panici posle propalog trejda Bogdanovića

Milvoki je prvi krenuo u napad na Bogdana Bogdanovića, ali se ispostavilo da je požurio, jer je to učinio pre predviđenog roka i posao je propao.

Atlanta Hoksi su sačekali pravi momenat, poslali ponudu vrednu 72.000.000 dolara za ugovor na četiri sezone i potpisali srpskog reprezentativca.

Nije tajna da je Bogdanovića u Milvokiju želeo baš Janis Adetokumpo, najbolji igrač Baksa, koji je vrlo nezadovoljan krajnjim ishodom te priče.

Toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ljut da su sada u Milvokiju u panici da li će grčki reprezentativac da produži saradnju i potpiše maksimalan ugovor koji bi ga vezao za franšizu.

Džejk Fišer iz "Blečer riporta" prenosi da je razlog zbog tog skepticizma baš propast pregovora sa Bogdanovićem, jer se Janis divio srpskom šuteru.

Uz to, Adetokumno navodno nije zadovoljan ni krajem prošle sezone, jer su Baksi izbačeni u finalu konferencije Istoka uz njegovu povredu u toj seriji sa Majamijem.

Da je Bogdanović otišao u Milvoki, verovatno bi raspoloženje najboljeg igrača bilo drugačije, navodi Fišer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milvoki u panici poslije propalog trejda Bogdanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2020

Milvoki je prvi krenuo u napad na Bogdana Bogdanovića, ali se ispostavilo da je požurio, jer je to učinio prije predviđenog roka i posao je propao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.