Izvor: MozzartSport.com, 05.Nov.2020, 23:00

Milvoki se zaljubio u Bogdanovića

Šanse da će se pridružiti Baksima se povećavaju

Već smo ranije pisali da je Milvoki bacio oko na Bogdana Bogdanovića, ali izgleda da je to preraslo u to da su se Baksi zaljubili u srpskog šutera. On je više nego atraktivan slučaj za Milvoki, javljaju američki mediji.

Interesovanje Milvokija za Bogdanovića postaje sve ozbiljnije i ozbiljnije.

Kako javlja Zek Lov sa ESPN-a, Baksi "vole" Bogdanovića. Srpski bek je igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji može da pomogne mnogo šutom spolja, a to su elementi koji su potrebni Baksima. Kada se protivničke odbrane "skupe" kako bi branile Janisa Adetokunba, da ima neko da kažnjava spolja.

Bogdanović je priveo kraju sezonu u Sakramentu, postaće ograničeni slobodni agent i mogao bi na kraju da završi u Baksima preko dogovora koji bi uključivao potpis, a možda uz to i mogući trejd.

Prošle sezone Bogdanović je prosečno davao 15 poena i to mu je rekord NBA karijere. Dodavao je tome 3,4 skoka i isto toliko asistencija.

Najbolja stvar je što Bogdan može i (dosta) bolje od ovih brojki, a to izgleda znaju u vrhu Milvoki Baksa. Bilo bi jako zanimljivo gledati Bogdanovića zajedno u timu sa Adetokunbom.

Podsećamo, prema ranijim procenama analitičara sa portala ESPN, Bogdanovića od sledećeg potpisa čeka godišnja plata između 14.000.000 i 16.000.000 dolara. Ako se ta suma stavi u kontekst četvorogodišnjeg ugovora koji bi trebalo da "šarne", to znači da bi Bogdanović mogao da zaradi između 63.000.000 i 72.000.000 dolara!

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.