Milvoki izjednačio protiv Bostona, Voriorsi ponovo nadigrali Hjuston

Izvor: RTS, 01.Maj.2019, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milvoki izjednačio protiv Bostona, Voriorsi ponovo nadigrali Hjuston

Košarkaši Milvoki baksa izjednačili su rezultat na 1:1 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije savladavši u drugom meču Boston na svom terenu sa 123:102. Aktuelni šampion lige, ekipa Golden stejt voriorsa, dobio je i drugu utakmicu pred svojom publikom protiv Hjustona sa 115:109.
Baksi su posle izjednačenog prvog poluvremena utakmicu prelomili u trećoj četvrtini, koju su dobili ubedljivo sa 39:18.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Serija se sada seli u Boston, gde se igraju naredna dva duela.
Milvoki je predvodio superstar Janis Adetokumpo sa 29 poena i deset skokova. Odličan je bio i Kris Midlton sa 28 poena i sedam skokova, dok je Erik Bledso dodao 21 poen.
Za ekipu Bostona totalno je podbacio Kajri Irving postigavši samo devet poena, uz veoma loš procenat šuta iz igre. Najefikasniji bio je Markus Moris sa 17, Džejlen Braun upisao je 16, a Al Horford 15 poena.
Ekipa Golden stejta povela je sa 2:0 u seriju savladavši još jednom pred svojim navijačima Hjuston rezultatom 115:109.

Pobeda domaćina niti jednog momenta nije dolazila u pitanje, a predvodio ih je ponovo odlični Kevin Durent sa 29 poena, uz pet skokova i četiri asistencije, sledili su ga Klej Tompson sa 21 i Stef Kari sa 20 poena. U redovima Hjustona najefikasniji bio je Džejms Harden sa 29 poena, Kris Pol je postigao 18, a Erik Gordon 15.

Najbolji igrač "raketa" Džejms Harden nakratko je morao da napusti igru u prvom poluvremenu zbog povrede oka. Po povratku na teren očigledno je bilo da ima problema, što je možda i uticalo na njegovu igru u nastavku meča...
Serija se sada seli u Teksas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milvoki izjednačio, Durent i Harden opet poravnati

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2019

U polufinalu po konferencijama prvak Golden Stejt i drugi put iskoristio prednost domaćeg trena...Milvoki je u drugoj utakmici pred svojom publikom savladao Boston sa 123:102. U prvom poluvremenu domaćin je postigao 11 trojki (26 pokušaja), što je njegov rekord u plej-ofu. U pobedi je prednjačio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.