Milutinov u Virtusu pre kraja sezone?

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 18:06

Milutinov u Virtusu pre kraja sezone?

Srpski centar Nikola Milutinov mogao bi i pre kraja tekuće sezone da promeni klub i dođe u redove evroligaša.

Virtus iz Bolonje ozbiljno je zainteresovan da košarkaša CSKA iz Moskve angažuje već za borbe u italijanskom plej-ofu.

Kako je preneo grčki novinar Hristos Harpidis, urednik "Totalbasketa, Virtus je ponudio višegodišnji ugovor Milutinovu i pregovori su uveliko u toku.

Italijani igraju na kartu da se VTB liga ranije završava i Milutinov će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti bez obaveza, pa bi ga doveli u jeku borbe za titulu u domaćem prvenstvu.

CSKA očekuje "majstoricu" polufinala protiv Lokomotive Kubanj. Trenutno je 2-2 u seriji, a peti meč igra se u utorak uveče.

U slučaju poraza, Milutinov bi već tada postao slobodan da završi prelazak u Bolonju.

Iz redova "Armejaca" po izbijanju rata u Ukrajini već su prešli Tornike Šengelija i Ife Lundberg, pa bi Milutinov bio treći transfer na istoj relaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.