Milutinov na drugom mestu večne liste – ispred je samo Paspalj

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 10:33

Milutinov na drugom mestu "večne liste" – ispred je samo Paspalj

Srpski košarkaš Nikola Milutinov probio se na drugo mesto liste sa najviše ubačenih dvojki, kada je reč o Olimpijakosovim legionarima.

Ispred Milutinova sada je samo legendarni Žarko Paspalj.

Srpski centar je sa osam dvojki protiv Apolona stigao do brojke od 339 ubačenih šuteva za dva poena i tako prestigao Dejvida Riversa.

Za prvo mesto biće mu potrebno još mnogo utakmica i još mnogo ubačenih dvojki jer je Paspalj prilično odmakao - sa 513 dvojki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Paspalj je za klub iz Pireja igrao tri godine (1991-1994).

Milutinov je protiv Apolona postigao 16 poena, imao je i 9 skokova, meč je završio sa najvećim indeksom korisnosti - 27.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MILUTINOV PIŠE ISTORIJU OLIMPIJAKOSA: Ispred njega se nalazi samo legendarni Srbin (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Dec.2023

Dobra sezona za bivšeg centra Partizana. Srpski košarkaš Nikola Milutinov, ispisao je u istoriju Olimpijakosa, pošto je postao drugi košarkaš u istoriji crveno-belih iz Pireja, koji je postigao najviše dvojki. On je protiv Apolona stigao do brojke od 339 ubačenih šuteva za dva, čime je prestigao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.