Milutinov dobio bogatu ponudu Monaka

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 13:33

Milutinov dobio bogatu ponudu Monaka

Srpski košarkaš Nikola Milutinov dobio je izuzetno bogatu ponudu od čelnika Monaka, javljaju francuski mediji.

Milutinov (28) je slobodan igrač posle raskida ugovor sa čelnicima moskovskog CSKA, a iako se prethodnih dana pisalo da će sigurno preći u Olimpijakos, francuski mediji imaju drugačije informacije i tvrde da klub čiji je trener Saša Obradović želi da angažuje Srbina.

Kako se navodi, čelnici Monaka žele da naprave još jači tim za sledeću sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i napadnu pehar Evrolige, a u skladu sa tim žele da značajno pojačaju centarsku poziciju.

Mediji tvrde da je Milutinov od čelnika Monaka dobio ponudu tešku 2,5 miliona evra po sezoni, što je daleko više od novca koji je spreman da izdvoji njegov bivši klub Olimpijakos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MILUTNOV NA PRAGU NOVOG KLUBA: Olimpijakos dobio ozbiljnu konkurenciju u borbi za Srbina!

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2023

Ogroman ugovor se nudi našem centru Francuski mediji javljaju da je srpski košarkaš Nikola Milutinov dobio izuzetno primamljivu ponudu od čelnika Monaka. Milutinov (28), koji je postao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa moskovskim CSKA, bio je povezivan sa prelaskom u Olimpijakos, ali se čini...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.