Milsap deseti igrač koji je otkazao nastup za SAD, kouč Pop pozvao šestoricu novajlija

Izvor: RTS, 27.Jul.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milsap deseti igrač koji je otkazao nastup za SAD, "kouč Pop" pozvao šestoricu novajlija

Košarkaš Denver nagetsa Pol MIlsap neće igrati na Mundobasketu u Kini, čime je nastavio niz igrača koji neće biti na raspolaganju selektoru Gregu Popoviču. Iskusni stručnjak pozvao novih šest igrača na trening kamp američke reprezentacije.
Novi otkaz Gregu Popoviču – saigrač Nikole Jokića, Pol Milsap, neće igrati na Mundobasketu u Kini, čime je postao deseti igrač koji je bio na prvobitnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << spisku selektora SAD.

Popovič je stoga pozvao šestoricu novih košarkaša, koji bi trebalo da se priključe nacionalnom timu na predstojećem trening kampu pred Svetsko prvenstvo u Kini.
Da podsetimo, pre Milsapa "poslušnost" su otkazali Entoni Dejvis, Džejms Harden, Erik Gordon, Si Džej Makolum, Zajon Vilijamson, Tobajas Heris, Bredli Bil, Demijan Lilard i Kevin Lav.
Na spisku se i dalje nalaze Herison Barns, Andre Dramond, Kajl Kuzma, Bruk Lopes, Kajl Lauri, Kris Midlton, Donovan Mičel, Džejson Tejtum, Pi Džej Taker, Majls Tarner i Kemba Voker.
Novi igrači koji će se priključiti timu su Džejlen Braun, Markus Smart, Mejson Plamli, Motrezl Harel, Džulijus Rendl i Tadeus Jang, ali i dalje nije poznato da li će se svi odazvati pozivu selektora Popoviča.  

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.