Milošević posle Zvezdine evropske pobede: Ova ekipa raste, nismo smeli da primimo gol

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 23:08

Milošević posle Zvezdine evropske pobede: "Ova ekipa raste, nismo smeli da primimo gol"

Pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Milošević rekao je da je zadovoljan večerašnjom utakmicom i pobedom nad Slovanom

"Pripremu utakmice smo uradili veoma temeljno. Svaka čast igračima na ovakvoj utakmici. Svi mi koji smo deo ove crveno-bele porodice smo veoma srećni večeras", rekao je Milošević za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda je sa 5:1 savladala Slovan iz Libereca i tako u drugom kolu zabeležila prvu pobedu ove sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grupnoj fazi Lige Evropa.

Milošević je vodio ekipu umesto suspendovanog prvog trenera Dejana Stankovića.

"Slovan jeste primio pet golova, ali smo uspeli da osujetimo njihove kvalitete i iskoristili prostore koje ostavljaju. Prezadovoljni smo svi. Pokazali smo da rastemo. Nadam se da ćemo i u narednim utakmicama ovako nastaviti", kazao je Milošević.

On je dodao da gol koji je Zvezda primila u finišu poluvremena "nije smeo da se desi", ali je igračima crveno-belih dao "povećanu dozu opreznosti i discipline".

Naredni rival Zvezde biće belgijski Gent, sledećeg četvrtka u Beogradu.

Milošević je rekao da je stadion "Rajko Mitić" dom Crvene zvezde, da svako zaslužuje poštovanje, ali da želi da se njegova ekipa "pita".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.