Izvor: RTS, 12.Avg.2022, 18:20

Milošević odustao, Gordan Petrić novi trener Partizana!

Gordan Petrić postaće novi trener Partizana, potvrđeno je iz kluba. Crno-beli su saopštili da će Petrić naslediti Iliju Stolicu na klupi i da će biti promovisan u subotu od 16 časova u Sportskom centru Partizan-Teleoptik.
Petrić na klupu srpskog vicešampiona stiže u teškom trenutku, nakon lošeg početka sezone u Superligi Srbije i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Partizan je u četvrtak eliminisan od AEK-a iz Larnake u trećem kolu kvalifikacija za drugo po jačini evropsko takmičenje, nakon čega je uprava smenila dosadašnjeg trenera Iliju Stolicu.
Stolica se zadržao tek dva meseca, a iako se činilo da će njegov naslednik biti nekadašnji trener Savo Milošević, on je odustao i izbor je pao na Petrića.
Beograđanin dobro poznaje Humsku jer je bio igrač Partizana, ali i generalni direktor posle Žarka Zečevića.
Njemu će pomagati takođe bivši fudbaler crno-belih Albert Nađ.
Petrić je od 2007. do 2008. obavljao funkciju generalnog sekretara Partizana, a od oktobra 2008. do septembra 2009. bio je potpredsednik kluba iz Humske.
Tokom igračke karijere nastupao je za OFK Beograd, Partizan, Dandi junajted, Rendžers, Kristal Palas, AEK, Harts i Sičuan.
Kao trener vodio je Bežaniju, Sinđelić, Zemun, Čukarički, Rad, AEL i Goricu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.