Milošević mesec dana van terena

Izvor: B92, 10.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević mesec dana van terena



Napadač fudbalske reprezentacije SCG i fudbaler španske Osasune Savo Milošević neće nastupati u narednih mesec dana zbog povrede butnog mišića leve noge.

Milošević je ove godine igrao veoma dobro za klub koji je predstavljao najprijatnije iznenađenje Primere i do pred samu Novu godinu bio potpuno poravnat sa nezaustavljivom Barselonom.

Savo je do sada postigao četiri gola za tim i deli titulu najboljeg strelca Osasune, koja trenutno zauzima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugo mesto, četiri boda iza lidera i šampiona, a pet ispred trećeplasiranog Deportiva.

Problem za tim iz Pamplone pojačan je činjenicom da i drugi četvorostruki strelac, Kamerunac Pjer Vebo, neće igrati u sledećih mesec dana, zbog obaveza na Kupu afričkih nacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.