Milošević:Verujem u saigrače

Izvor: B92, 16.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević:"Verujem u saigrače"



Plejmejker Crvene zvezde Igor Milošević zbog teškog preloma noge koji je zadobio na polufinalnoj utakmici plej-ofa sa Hemofarmom, neće moći da se pridruži saigračima u finalu protiv petostrukog državnog prvaka, ekipe Partizana.

"Doživeo sam veliki maler, i to baš kada su me čekale najvažnije utakmice. Međutim, za primer uvek uzimam Predraga Stojakovića, koji je sa 18 godina imao otvoreni prelom noge. Ugradili su mu šipku koju i dalje nosi, a opet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jedan od najboljih igrača sveta", izjavio je Milošević za dnevni list "Sport".

Tim Stevana Karadžića u borbi za titulu ostao je bez američkog centra Kibua Stjuarta, koji je zbog smrtnog slučaja u porodici morao da otputuje u SAD. Ipak, mladi plejmejker "crveno-belih" ističe da veruje u Milana Gurovića i ostale, jer posle svih problema imaju još veći motiv da posle devet godina donesu titulu na Mali Kalemegdan.

"Videlo se to u drugom meču protiv Hemofarma. Partizan jeste odlična ekipa, u formi su i mnogo kompletniji od nas, ali sve je moguće. Verujem u drugove i nadam se da će osvojiti toliko željenu titulu. To bi i meni bio melem", kaže Milošević.

Milošević će napustiti bolnicu za desetak dana, kada zaraste kost koja je pukla kada mu je na skočni zglob pao bek Hemofarma Bojan Bakić. Predstoji mu šest-sedam nedelja u gipsu, zatim lagani rad na povratku u optimalnu fizičku spremu.

"Prva dva-tri dana bilo mi je najteže, imao sam velike bolove i svašta mi je padalo na pamet. Međutim, uz mene su bili roditelji, brat, drugarica, saigrači, ljudi iz Zvezdine uprave, koji me svakodnevno obilaze. Momenat preloma kosti pamtiću celog života, odmah mi je bilo jasno šta se dogodilo".

Milošević ističe da ga je Bakić pozvao i izvinio se za nesmotreni potez.

"Nisam ljut ni na koga. Idem dalje, mislim samo kako da se što pre vratim na teren", rekao je Milošević i dodao da nije i ne želi da odgleda snimak utakmice iz Vršca, kao i da Bakić nije hteo da mu nanese povredu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.