Milosavljevu zabranjeno da dođe u Srbiju

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 17:15

Milosavljevu zabranjeno da dođe u Srbiju

Golman rukometne reprezentacije Srbije neće moći da se pridruži svojim saigračima iz nacionalnog tima na utakmicama kvalifikacija protiv Finske i Slovačke.

Razlog je taj što se popularni Banda povredio na utakmici četvrtfinala Lige Evrope protiv švajcarskog Kadetena.

Čelnici kluba iz Berlina nisu dozvolili Milosavljevu da se u periodu igranja kvalifkacionih utakmica vrati u Srbiju, nego će svoj oporavak odraditi u Nemačkoj.

Umesto Milosavljeva na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golu reprezentacije Srbije će biti Vladimir Cupara i Milan Bomaštar koji će braniti gol "orlova" na naredne dve kvalifikacione utakmice.

Izabranici selektora Tonija Đerone nalaze se na drugoj poziciji koja direktno vodi na prvenstvo Evrope, a u naredna dva kola im treba bod kako bi i matematički obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.