Milosavljević još godinu dana u Partizanu

Izvor: Beta, 05.Avg.2014, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević još godinu dana u Partizanu

BEOGRAD, 5. avgusta 2014. (Beta) - Košarkaš Partizana Dragan Milosavljević u utorak je zvanično produžio ugovor s crno-belima na još godinu dana.

"Dragan Milosavljević postigao je dogovor s Partizanom o uslovima novog ugovora za sledeću sezonu", napisao je na svom tviter nalogu njegov menager Miško Ražnatović.

Milosavljević, koji je veći deo prethodne sezone propustio zbog povrede kolena, karijeru je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << počeo u Napretku iz Kruševca, a u Partizan je došao 2010. godine.

Kapiten Partizana je sa crno-belima osvojio četiri titule prvaka Srbije, dva trofeja u Kupu Radivoja Koraća i dve titule u Jadranskoj ligi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milosavljević produžio ugovor sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2014

Košarkaš Partizana Dragan Milosavljević danas je zvanično produžio ugovor sa crno-belima na još godinu dana.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.