Izvor: RTS, 19.Avg.2020, 14:05

Milosavljević, Rojević i Pejanović uz selektora Đeronu

Stručni štab muške rukometne reprezentacije Srbije, pored selektora Tonija Đerone, činiće Žikica Milosavljević, Boris Rojević, Dimitrije Pejanović i Predrag Rajković.
"Biće mi zadovoljstvo da radim sa stručnim štabom formiranim od strane Rukometnog saveza Srbije. Žikica Milosavljević i Boris Rojević biće moji asistenti, Dimitrije Pejanović trener golmana, a Predrag Rajković kondicioni trener. Od jula radimo putem onlajn konferencija. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Diskutujemo o igračima, aktivnostima i koracima koje je potrebno napraviti u narednom periodu", rekao je Đerona za sajt RSS.

Đerona je u junu zvanično promovisan na poziciji selektora, a istakao je da je veoma važno imati ljude poput Milosavljevića i Pejanovića u stručnom štabu.
"Oni poznaju kako funkcioniše reprezentacija, poznaju kako diše svlačionica, imaju iskustva sa velikih takmičenja, tako da će njihovo znanje i iskustvo biti od velike koristi. Žikica i Boris će voditi juniorsku reprezentaciju. Tako želimo da budemo sigurni da će glavni principi rada biti isti u svim nacionalnim selekcijama. To će biti od koristi svim trenerima i reprezentativcima bez ikakve sumnje. Moramo obratiti pažnju na mlade igrače, njihov rad u klubovima, a ako imaju potrebu u saradnji sa klubovima, Predrag će biti tu kako bi spremio adekvatan program fizičke pripreme. Taj deo rada sa mladim igračima je izuzetno važan kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve u budućnosti", zaključio je Đerona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RSS oformio stručni štab, Đeroni pomaže i srpska rukometna legenda!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020

Muška rukometna reprezentacija Srbije dobila je stručni štab, koji će činiti Žikica Milosavljević, Boris Rojević, Dimitrije Pejanović i Predrag Rajković..."Veoma je važno imati ljude poput Žikice i Dimitrija u stručnom štabu. Oni poznaju kako funkcioniše reprezentacija, poznaju kako diše...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.