Miloš Ninković u četvrtak potpisuje za Zvezdu!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jul.2013, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Ninković u četvrtak potpisuje za Zvezdu!

Saga oko Miloša Ninkovića bliži se kraju. Igrač koji je u nekoliko prethodnih prelaznih rokova bio, bar prema pisanju medija, na pragu Crvene zvezde, sada će gotovo sigurno postati član kluba iz Ljutice Bogdana.
(FOTO: AP)
Prema tim informacijama pregovori su okončani u utorak uveče, a vodili su ih Slaviša Kokeza i Nebojša Čović. Ninković je najverovatnije potpisati ugovor na jednu plus jednu godinu i to već u četvrtak.
Ranije je Ninković izjavljivao da ima ogromnu želju da zaigra za crveno-bele, ali samo ukoliko Zvezda napravi respektabilan sastav, konkurentan u domaćim okvirima, pa i u Evropi.
Videćemo da li je ovo najava novih pojačanja u Crvenoj zvezdi. Takođe se pominje da će Ninkovićeva plata biti deset puta manja nego što bi imao da je prihvatio ponudu jednog inostranog kluba!
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO: Ninković potpisuje za Crvenu zvezdu

Izvor: Kurir, 03.Jul.2013

BEOGRAD - Po svemu sudeći priča o prelasku bivšeg igrača Dinama iz Kijeva Miloša Ninkovića u Crvenu zvezdu je završena. Posle višednevnih pregovora i nagađanja, srpski reprezentativac je usaglasio uslove sa potpredsednikom kluba Slavišom Kokezom i u naredne dve godine (jednu plus jednu) pojačaće...

Nastavak na Kurir...

ZVANIČNO: Ninković konačno Zvezdin! Predstavljanje sutra u 13.00!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2013

Jedna od najvećih transfer saga u novijoj istoriji Crvene zvezde konačno je završena! Miloš Ninković (28) i definitivno je postigao dogovor sa klubom sa Marakane i u četvrtak u 13.00 časova biće predstavljen na našem najvećem stadionu! Ovakav razvoj događaja najavljivan je prethodnih dana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.