Milojevićevi prvi utisci o pojačanjima

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojevićevi prvi utisci o pojačanjima

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi deo zimskih priprema na Kipru, a trener Vladan Milojević kaže da je zadovoljan učinkom. Dotakao se i pojačanja Bena iz Olimpijakosa i Hajdina iz subotičkog Spartak.

- U ovom trenutku smo malo u lakšoj poziciji nego letos, skoro svi igrači su ostali sa nama, i oni su navikli na mene i ja na njih. Sada kada se poznajemo, mnogo je lakše. Novi igrači su se dobro uklopili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo i on biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme. Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, jer je naše dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema - kazao je Milojević za klupski sajt.

Omladinci su su ostavili dobar utisak na Milojevića.

- Kod njih mi je mnogo bitno to što su profesionalci i dobri momci, žele da uče i da rade. Njihov talenat nije sporan, ali da bi bio pravi fudbaler i profesionalac, pored talenta moraš da budeš i dobar momak. Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan njima, i eto, sada smo ih poveli na pripreme i oni su budućnost Crvene zvezde i na njih će se Zvezda u budućnosti oslanjati, i presrećan sam što ih imam - istakao je trener crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojevićev rezime prve faze priprema

Izvor: RTS, 21.Jan.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je radom ekipe na pripremama u kiparskom Pafosu i poručio da su se zimska pojačanja Mohamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin brzo uklopili u ekipu. . "Zadovoljan sam učinkim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.