Milojevićev sin se dogovorio s Vošom

Izvor: Mondo, 19.Maj.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojevićev sin se dogovorio s Vošom

Već dugo je bilo izvesno da napušta Čukarički...

Foto: MN Press

Čukarički je želeo da zadrži Nemanju Milojevića (20), ali nakon neuspešnih pregovora koje su obavili sa njim zimus, pred odlazak na pripreme, bilo je jasno da neće ostati na Brdu nakon završetka sezone...

Novosadski "Dnevnik" saznaje da se sin Vladana Milojevića dogovorio sa Vojvodinom i da će u naredne tri godine nositi crveno-beli dres novosadskog superligaša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

MIlojević, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog i levog krila, poslednji meč u dresu Brđana odigrao je u četvrtak, baš protiv Vojvodine koja je bila nemilosrdna - 6:1, a nakon tog susreta, prenosi "Dnevnik", oprostio se od dosadašnjih saigrača koji su mu uručili dres sa potpisima.

Sin trenera Crvene zvezde je ove godine za Čukarički odigrao 28 mečeva i postigao tri gola, a opredelio se da ubuduće nastupa za mladu reprezentaciju Grčke u kojoj je rođen.

Videćemo kako će se naredne sezone snaći u dresu "lala" kod trenera Aleksandra Veselinovića koji je poznat po tome što pruža šansu mladim igračima, a nezvanično se može čuti i da bi talentovanom kadru Vojvodine moglo da se pridruži i jedno iskusno ime - Gojko Kačar.

Nekadašnji univerzalac Voše ovog leta postaće slobodan agent, a videćemo da li će se vratiti baš u klub u kome je stekao slavu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.