Milojević za RTS: Odigrali smo odlično drugo poluvreme

Izvor: RTS, 29.Nov.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević za RTS: Odigrali smo odlično drugo poluvreme

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je zalaganjem svojih igrača, pogotovo igrom u drugom poluvremenu meča sa Napolijem.
Tim Vladana Milojevića pružio je bolju partiju u odnosu na gostovanja u Parizu i Liverpulu, ali nije mogao do novog iznenađenja...

"Obzirom da smo imali dosta kadrovskih problema, pogotovo problem sa organizacijom u prvom poluvremenu, sigurno da sam očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ili su moja očekivanja bila mnogo veća nego što je trebalo. U svakom slučaju, u drugom poluvremenu smo pružili jednu dobru partiju, odigrali smo onako kako treba da igramo. Igrali smo protiv Napolija koja je jedna fantastična ekipa. Imao sam veliku dilemu za sastav, nisam želeo da rizikujem sa „rovitim" igračima. Ono što je jako bitno da smo „dobili" Joveljića koji je izrastao u fatastičnog igrača koji će biti budućnost kluba...", rekao je trener crveno-belih Vladan Milojevićposle meča u Napulju.
Crvenu zvezdu očekuje poslednji meč u Ligi šampiona u Beogradu protiv PSŽ-a.
"Utakmicu igramo pred našim navijačima i zna se koliko nam oni znače. Očekujem da se do tada svi igrači oporave i da pružimo svoj maksimum", dodao je Milojević.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.