Milojević upozorava: Helsinki nije bio PRAVI

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević upozorava: Helsinki nije bio PRAVI

Zvezdin trener ne želi euforiju pred revanš susret sa prvakom Finske, za koga kaže da je "talentovana ekipa, koja uvek daje maksimum".

/Od novinara MONDA iz Helsinkija/

Najteže je kada svi od tebe očekuju da bude najlakše.

Svesni su toga u Crvenoj zvezdi pred revanš sa Helsinkijem u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom brane 2:0 iz beogradskog duela.

Povoljan rezultat i mnogo bolja igra od rivala u prvoj utakmici nametnuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su crveno-belima ulogu apsolutnog favorita, a to je nešto što Vladan Milojević nikako ne voli.

"Nikada nisam opušten, niti to dozvoljavam igračima. To bi bilo pogubno. Došli smo da odigramo bez razmišljanja o prvom duelu. To je bilo samo prvo poluvreme. Helsinki je ekipa sa tradicijom, trofejima i sigurno nam neće biti lako. Videli smo to i u Beogradu. Zato ćemo pristupiti revanšu kao da prva utakmica i nije igrana", istakao je Vladan Milojević na konferenciji za medije na Telia 5G areni.

Zvezdin trener dodao je da u sredu od 18 časova (prenos na TV Arena Sport 1) očekuje drugačiji meč nego pre nedelju dana.

"Ubeđen sam da Helsinki u Beogradu nije bio 'pravi'. Uvek je drugačije kada ekipa igra pred svojom publikom, a očekuju se pune tribine sutra. To je talentovana ekipa, koja uvek daje maksimum".

O DARKU LAZOVIĆU

Bivši vezista Crvene zvezde mogao bi uskoro da se vrati iz Đenove, ali Milojević nije želeo da priča na tu temu: "Nemam komentar, niti mislim da je vreme. Imamo dobar fond igrača i razmišljamo samo o utakmici", kratko je rekao.

Očekuje se da Zvezdini igrači diktiraju ritam, ali Milojević je upozorio da su na terenu dve ekipe.

"Nikad ne zavisi samo od jednog tima. Mi ćemo se potruditi da uspostavimo našu igru, a videćemo šta će biti".

Po običaju, nije želeo da otkriva detalje oko startne postave, iako mnoge zanima hoće li Marko Marin biti na terenu.

"Imao je mali problem sa mišićem, sada je sve kako treba, ali videćemo posle treninga koji ćemo tim izvesti u revanšu", ostao je Milojević "zakopčan".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.