Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 22:16

Milojević style u Arabiji: Posed lopte 30 posto, protivnik mu šutnuo jednom u okvir gola! Ni VAR nije pomogao Al Hilalu (VIDEO)

Veliki trijumf Al Ahlija protiv lidera prvenstva Saudijske Arabije – 2:1

Viđali smo to nebrojano puta dok je Vladan Milojević vodio Crvenu zvezdu do istorijskih uspeha u Ligi Evrope i Ligi šampiona. Rivali identičnog kvaliteta, ili oni 20 posto jači, moraju da „puste krv“ kako bi ugrozili u defanzivi tim koji predvodi stručnjak iz Aranđelovca. Večeras je u okviru prvenstva Saudijske Arabije, lider na tabeli Al Hilal video sve prednosti direktnog fudbala Vladana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milojević.

Lider i nesumnjivo najbolji tim u Arabiji, sa Đovinkom, Kariljom i Gomisom u napadu, imao je mnogo veći posed lopte od Al Ahlija. Čak 70 posto, ali je odličnom taktičkom postavkom Vladan Milojević sakrio gostujuće adute. Na kraju je Al Ahli ostvario veliki trijumf, treći u četri meča posle pandemije virusa korona (2:1). I ostao u trci za plasman u azijsku Ligu šampiona.

Da je Milojević uradio večeras veliki posao najbolje ilustruje sledeći podatak. I pored inicijative izražene u velikom posedu lopte, Al Hilal je imao samo jedan put u okvir gola. Bilo je to u 62. minutu Al Boleahi izjednačio rezultat udarcem glavom. Međutim, na tim pogotkom Al Hilala dugo će stajati senka sudijske greške. Delovalo je da je igrač Al Hilala gurnuo Lukasa Limu. Konsultovan je i VAR, ali su sudije posle pet minuta priznale pogdak Al Hilalu.

Ni taj sporni momenat nije demoralisao Milojevićevu vojsku koja je posle Al Itihada želela da na kolena baci još jednog velikog rivala. I dobije velike poene kod vlasnika kluba.

Za zalaganje Milojevićev tim je nagrađen u 74. minutu, kada je Asiri posle odbitka glavom sproveo loptu u mrežu Al Hilala...

Bilo je svega večeras u Džedi. Jako zanimljivo prvo poluvreme, koje je otvorio verni Milojevićevi vojnik Omar El Soma. On je pogodio mrežu Al Hilala već u petom minutu. Gosti su navaljivali, ali su do zicera stigli u samom finišu prvog poluvremena. Neprecizan je bio Gomis. Al Ahli je odgovorio pogođenom prečkom...

Na kraju je na opisan način Milojević upisao tri boda. I značajno se približio direktnom plasmanu u Ligu šampiona. Al Ahli je večerašnjim trijumfom stigao do treće pozicije, i ima tri boda više u odnosu na Al Vehdu četiri kola pre kraja.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Miloje nadmudrio lidera!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020

Vladan Milojević u svom stilu!..Al-Ahli Vladana Milojevića je danas ugostio ekipu Al-Hilala, vodeći tim Saudijske Arabije u ovom trenutku nakon 26 odigranih kola, i na kraju je domaćin slavio sa 2:1 (1:0)...Al Soma je doveo Al Ahli u prednost u 5. minutu, da bi Albulajhi izjednačio u 62. minutu...Pobedu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.