Milojević rešio dilemu, ostaje još jedna!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević rešio dilemu, ostaje još jedna!

Strateg Crvene zvezde doneo je odluku o tome ko će zameniti povređenog Nenada Krstičića u Lučanima ali sada ostaje da reši još jednu bitnu dilemu.

Lider domaćeg šampionata u nedelju gostuje ekipi Mladosti u Lučanima što će biti poslednja utakmica koju će Zvezda odigrati u gostima tokom ligaškog dela sezone.

Uoči gostovanja u Lučanima strateg crveno-belih Vladan Milojević suočava se sa dosta kadrovskih problema ali se stiče utisak da se mozaik polako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sklapa i da ostaje još samo jedna dilema.

Milojević u nedelju ne može da računa na Milana Borjana (suspenzija), Vujadina Savića (povreda mišića) i Nenada Krstičića (povreda stopala), a van stroja bi trebalo da ostane i Mičel Donald koji je nedavno imao zdravstvenih problema.

Pisali smo prethodnih dana da bi Borjana na golu trebalo da odmeni Nemanja Supić, da će umesto Vujadina Savića igrati Srđan Babić, a Milojević je blizu odluke da umesto Nenada Krstičića utakmicu počne Uroš Račić.

Mladi reprezentativac Srbije preskočio je gostovanje u Šapcu zbog suspenzije ali bi u nedelju trebalo da zaigra u veznom redu sa Brankom Jovičićem.

Posle svega Milojeviću ostaje još samo jedna dilema. Da li da u Lučanima napadne sa dvojicom klasičnih napadača ili da ide u klasičnoj formaciji 4-2-3-1 u kojoj bi El Fardu Ben igrao uz desnu aut liniju.

Ukoliko se Milojević opredeli za prvu soluciju, u startnoj postavi naći će se i Slavoljub Srnić. U drugom slučaju neće biti mesta za Srnića jer će El Fardu Ben zauzeti mesto po desnom boku.

Crvena zvezda (4-4-2): Supić - Stojković, Babić, Le Talek, Rodić - Srnić, Jovičić, Račić, Radonjić - El Fardu Ben, Pešić;

Crvena zvezda (4-2-3-1): Supić - Stojković, Babić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Račić - El Fardu Ben, Milijaš, Radonjić - Pešić;

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 časova u Lučanima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.