Milojević posle plasmana u finale: MORAMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 21:00

Milojević posle plasmana u finale: MORAMO

Jasan cilj.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu TSC-a sa 3:0 u polufinalu Kupa Srbije, i tako obezbedili plasman u meč za trofej.

Iako šampion nije krenuo onako kako je želeo, na kraju su uspeli da nametnu svoj ritam, što ističe i strateg Zvezde, Miloš Milojević.

- Ušli smo nefokusirani u utakmicu, ali kad smo uhvatili ritam onda je sve krenulo, to je nešto što moramo i u finalu. Moramo da obranimo titulu, kad dođete do finala morate i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to da odigrate kako treba. Koliko god da su misli negde drugde, možda ka Ligi šampiona, igrači imaju obavezu prema navijačima da odigraju i to finale onako kako treba - stiče Milojević.

Pobedu protivniku čestitao je trener TSC-a, Žarko Lazetić.

 - Česitam Zvezdi na ulasku u finale, i mojim igračima na stavu, nisu odustajali, sve je bilo izvanredno, dve najbolje ekipe, najbolji sudija, sve kako treba da bude.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.