Milojević najavio duel na Brdu, a onda saopštio i LOŠU vest (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević najavio duel na Brdu, a onda saopštio i LOŠU vest (FOTO)

Utakmica je na programu u subotu.

Nova utakmica u plej-ofu Superlige je pred fudbalerima Crvene zvezde, a protivnik će biti Čukarički. Duel sa Brđanima najavio je šef stručnog štaba Vladan Milojević.

- Čeka nas nastavak plej-ofa i svaki meč u doigravanju je derbi za sebe. Gostujemo stabilnom superligašu, koji je uvek u vrhu i ima tendenciju da napreduje iz godine u godinu. Igraju vrlo kvalitetno na svom terenu i biće jako teško. Ambijent na Banovom brdu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek fudbalski, teren je dobar i to govori o kakvom je klubu reč. Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Čukarički ima kontinuitet i nije menjao tim, igrači su dugo zajedno i poznaju se, uz plejadu mladih igrača iz Omladinske škole. Spremićemo se maksimalno ozbiljno, kao i do sada, takav pristup igrača želim na utakmici. Pritisak je obostran, a ulogu favorita treba potvrditi na terenu. Koliko sam u Crvenoj zvezdi, nijednu utakmicu nismo odigrali bez pritiska i on može da bude samo pozitivan. Posle 30 kola u domaćem prvenstvu i jedne runde u plej-ofu, tačno se iskristalisalo ko će se boriti za titulu, a ko za Evropu. Čukarički ima svoje ambicije, mi svoje, i nije njima ništa manji ili veći pritisak nego nama - rekao je Milojević čiji tim ima prednost od sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Radnički.

- Ništa nije rutinski, možda tako deluje sa strane, ili po završetku nekog meča, ali ja to tako ne viidm. Moji igrači daju maksimum na svakoj utakmici, ali dosta zavisi i od samog ritma duela. Niti smo vanzemaljci, niti smo supermeni, to me ne zanima. Mi smo ekipa koja dosta radi, dosta trenira, veruje u sebe i igramo sa velikim samopouzdanjem.

Crvena zvezda i Čukarički su u prošlosti imali veliki broj zanimljivih susreta.

- Kao trener bih voleo da ne bude toliko uzbudljivo. Kada igraju kod kuće imaju samopouzdanja, a rekao sam da su nam u plej-ofu sve utakmice ključne i na neki način kvalifikacione što se tiče nas samih.

Poziv na humanu akciju

Milojević je takođe pozvao sve zvezdaše da se u ponedeljak i utorak priključe akciji i  daju krv u prostorijama Medija centra stadiona "Rajko Mitić".

- Vidim da je akcija bila i u drugim gradovima, u Vranju, biće i u Nišu. Pozivam sve naše navijače da daju krv i da uradimo još jednu dobru stvar pored toliko dobrih. Takođe, naglasio bih i da ćemo da pratimo naše košarkaše, nadam se da će nam doneti titulu.

Otkrio je i Zvezdin strateg kakav je zdravstveni bilten. Problem predstavlja i to što se Ričmond Boaći nije oporavio od povrede kolena.

- Sigurno ne možemo da računamo na Boaćija. Ima nekih igrača za koje ćemo proceniti, imamo manjih problema i videćemo koliko ćemo ih izlagati naporima. Imamo igrače i na granicama žutih kartona, ali za mene je svaka sledeća utakmica najbitnija u sezoni. I zato smo samo fokusirani na Čukarički, i tako se spremamo, a posle ćemo misliti na derbi. To je živa stvar, nekada se pojave neočekivane povrede, pa prehlade... - objasnio je Milojević koji je jedno vreme bio na klupi gradskog rivala.

- Čukarički je uticao na moju karijeru i život, i na sve što sam stvorio. Prelepi trenuci, dosta sam pričao o tome. Uvek će biti u mom srcu, imam mnogo prijatelja u klubu, živim na Banovom brdu i drago mi je kada prođem pored stadiona. Profesionalac sam i idemo dalje.

Utakmica će biti odigrana u subotu, a početak je zakazan za 17 časova. Sudija će biti Igor Stojilković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ebi Klensi, supruga engleskog fudbalera Pitera Krauča

I’m obsessed with this swimsuit !! This is one of my favourite pieces from the collection @lipsylondon #abbeyclancyxlipsy available now 💋🌴#ad

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Feb 28, 2019 at 2:29am PST

💋💋💋

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Nov 1, 2018 at 1:42pm PDT

Happy Monday ☀️☀️☀️

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Oct 29, 2018 at 11:07am PDT

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Aug 24, 2018 at 5:37am PDT

Take me back to the beach 🖤

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jul 27, 2018 at 7:52am PDT

Shameless selfie

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jun 13, 2018 at 5:24am PDT

🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jun 11, 2018 at 11:03am PDT

This sky

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on May 28, 2018 at 4:14am PDT

Beachy

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on May 28, 2018 at 1:22am PDT

😎😎😎

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Oct 5, 2017 at 1:53am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.