Milojević biranim rečima o rivalu: Publiku očekuje priredba za uživanje

Izvor: BKTV News, 06.Mar.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević biranim rečima o rivalu: "Publiku očekuje priredba za uživanje"

Vremena za pauzu tokom šampionske trke nema.

Crvena zvezda već sutra od 18 časova gostuje Vojvodini sa namerom da iz Novog Sada donese kapital značajan na putu do titule. Pred put u srpsku Atinu Vladan Milojević biranim rečima govorio je o rivalu ističući da publiku na stadionu Karađorđe očekuje priredba za uživanje.

"Nastavljamo niz duela sa ekipama iz vrha tabele. Meč sa Vojvodinom uvek je derbi. Novosađani su se konsolidovali, napravili prepoznatljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stil, a i po tradiciji su tim koji igra lep fudbal. Sve obećava užitak za fudbalske sladokusce", izjavio je šef stručnog štaba Zvezde.

Strateg crveno-belih ne želi da se njegovi izabranici opuste zbog činjenica da je rival čak 29 bodova iza lidera i da je Ilija Stolica bio na pragu odlaska iz kluba u redove Partizana.

"Ne sme da nas zavara pozicija rivala. Očekuje nas duel dve odlične ekipe. Kad je situacija oko šefavstručnog štaba u pitanju na to nemam komentar. Fokusiran sam samo na svoj tim.

Predstoji nam nastavak niza utakmica sreda-nedelja odnkojih je svaka bitna na putu do cilja."

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.