Milojević: Zaustavili su Miljenovića

Izvor: MVP.rs, 09.Nov.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Zaustavili su Miljenovića

Strateg Mega Vizure nije bio zadovoljan izdanjem svoga tima.

Ekipa Mega Vizure poražena je na vrućem gostovanju u Podgorici od Budućnosti VOLI rezultatom 88:80.N a konferenciji za medije nakon utakmice trener Mege, Dejan Milojević, izjavio je da njegov tim nije dorastao izazovu kakav je ekipa Budućnosti VOLI, kao i da njegovi igrači nisu uspeli da utakmicu uvedu u željeni ritam:

"Čestitam, potpuno zaslužena pobeda Budućnosti VOLI. Kvalitetnija su >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ekipa od nas, a to su i pokazala. Krenuli su kako treba, agresivno, jako. Mi, sa druge strane, nismo odigrali kako smo želeli. Trebalo je da uđemo u neki brži ritam, da uvedemo Budućnost VOLI u brzu igru, ali nismo uspeli. Prilično su dobro čuvali Miljenovića, koji nije imao svoje veče. Jednostavno, naša igra je bila spora, nije to bila igra koja nas je krasila kroz ovu ligu. Naravno, naše izdanje zavisilo je i od odbrane Budućnosti ,koja se dobro pripremila za utakmicu i anulirala naše najjače stvari. Žao mi je što većina ovih mojih mladih momaka koji imaju raskošan talenat nisu to večeras prikazali", rekao je Milojević.

Najefikasniji pojedinac u redovima Mega Vizure bio je Dušan Čantekin. Centar srpsske ekipe meč je završio sa 17 postignutih poena. Nakon utakmice je čestitao protivničkoj ekipi i dodao da saigrači i on moraju što pre da zaborave na ovaj poraz:

"Čestitam protivničkoj ekipi na pobedi. Od početka nismo, nažalost, uspeli da dovoljno jako uđemo u igru. Oni su počeli mnogo jače od nas. Moramo što pre da zaboravimo ovaj poraz, da nastavimo da radimo jako i budemo bolji u sledećoj utakmici".

Trener Budućnosti VOLI, Igor Jovović, smatra da je ključ pobede bilo to što je njegova ekipa uspela da zaustavi igru u tranziciji Mega Vizure:

"Zahvalio bih našim sportskim prijateljima iz Mega Vizure na korektnoj utakmici. Mislim da smo zasluženo trijumfovali. Odigrali smo kao što smo i planirali, dosta tvrdo u odbrani i već posle treće četvrtine smo imali vođstvo koje nam je sa dužim napadima garantovalo pobedu. Uspeli smo da tranzicionu igru protivnika ograničimo koliko je to moguće, jer stvarno imaju izuzetno talentovan tim, poletan, koji fenomenalno trči. Došlo je do opuštanja pri samom kraju utakmice, zato smo i primili 33 poena u poslednjoj četvrtini. Moramo da zadržimo fokus svih 40 minuta, naročito kada stignu egal utakmice", izjavio je Jovović.

(foto: ABA League / Nenad Živanović)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.