Milojević: Samo Borac u mislima

Izvor: BKTV News, 14.Nov.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Samo Borac u mislima

Crveno-beli iz Čačka nastavljaju borbu na tri fronta.

U zaostaloj utakmici osmine finala Kupa Srbije, Crvena zvezda će sutra gostovati Borcu u Čačku, a pred nastavak takmičarskih duela Vladan Milojević otkrio je kako su njegovi izabranici iskoristili kratku pauzu.

"Odmor iza nas svima je prijao, pa se sa puno elana vraćamo novim obavezama. U kupu imamo, kao i u svim takmičenjima, visoke ambicije. Protiv Borca smo igrali nedavno i uverili se da imaju kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za bolji plsaman u Super ligi od aktuelnog. Organizovana su i kvalitetna ekipa, ali dobro smo radili i spremni očekujemo put u Čačak", naglasio je Miojević.

Sijaset problema Čačana kulminirao je štrajkom igrača, ali situacija u kojoj se rival nalazi, nije povod za opuštanje crveno-belih.

"Ponovio sam pregršt puta da se ne obazirem na interne probleme rivala. Bez obzira na tešku situaciju, fudbaleri Borca su profesionalci i sigurno će dati maksimum na terenu", nagasio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Utakmice sa Borcem i Radom u naredna četiri dana prilika su za lidera Super lige da sa dve pobede na dva fronta napravi idealnu uvertiru u odlučujuću utakmicu za Beograđane u Ligi Evrope. Iako žbi pobeda u Belorusiji donela istorijski uspeh, Milojević ne potcenjuje ni rivale na domaćoj sveni.

"Ne razmišljam na način da nekog igrača sačuvaam za duel sa BATE. Takva strategija mogla bi da bude mač sa dve oštrice. Imamo dosta utakmica u kratkom periodu i ćemo uzeti u obzir na koje igrače ćemo kad računati. Raduje što su igrači fizički dobro pripremljeni, motivisani i psihički odmorni. Konkurenciju za subotnji duel zaoštriće i povratak reprezentativaca".

Prvi put posle dućeg vremena Milojević je sa ponosom mogao da istakne da je crveno-bela ambulanta prazna.

"Za svakog trenera najbitnije je da su svi igrači zdravi. Drago mi je da se vratio Branko (Jovičić), i ne samo on, tu je i Rikardinjo, Milić je već neko vreme u punom trenažnom procesu... Imamo gist raspored i svaki igrač je preko potreban. Biće rotacija, teških terena, loših vremenskih uslova..."

Crvena zvezda u Čačku gostuje sutra od 16. časova igra meč u Čačku, a za još dva mesta u četvrtini finala boriće se Spartak i Mačva, odnosno Partizan i Rad.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.