Milojević: Rezultat nije bitan, on će na moju dušu

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Rezultat nije bitan, on će na moju dušu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je, pred gostovanje Liverpula, da su rivali njegovog tima u C grupi Lige šampiona na potpuno drugom nivou.

Crveno-beli u utorak dočekuju Liverpul u četvrtom kolu elitnog takmičenja.

"Biće to veliki i važan događaj za Beograd i Srbiju. Dolazi jedna od najboljih evropskih i svetskih ekipa. Biće pravi spektakl i ono što samo naši navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i ljubitelji Zvezde umeju da prirede", rekao je Milojević.

"Liverpul je favorit, ali mislim da smo se spremili i to je neka filozofija koju moji igrači imaju u glavi, videćemo koliko će to biti dovoljno. Da li spominjati Klopa, igrače, navijače ili istoriju kluba.. Mislim da ne treba reći ništa jer je time već sve rečeno. Voleo bih da svi uživamo u spektaklu i mislim da ćemo takvu utakmicu i da gledamo".

Prvi strateg srpskog šampiona uzda se i u prednost domaćeg terena.

"Svi znaju šta je Marakana, ovde se niko ne oseća prijatno. Možda neće to uticati na igrače Liverpula jer iz utakmice u utakmicu igraju pred toliko navijača. Ali bili smo na Enfildu, daleko je to od onoga kako sve zvuči ovde i mislim da će i njima biti drago da čuju ovako nešto".

Milojević nije želeo da komentariše odluku Jirgena Klopa da u Beograd ne dovede Đerdana Šaćirija.

"Ne znam šta da kažem. Ako je tako odlučio gospodin Klop, nemam šta da dodam. Zna se situacija. Da li je taktička stvar ili neka druga, nisam upoznat."

Crvena zvezda je u prvom kolu na svom terenu odigrala nerešeno sa Napolijem, a potom je poražena od PSŽ i Liverpula na gostovanjima.

"Ekipe iz naše grupe igraju u tri najbolje lige na svetu. To je druga dimenzija, nivo iznad. I Liverpul i PSŽ i Napoli će se takmičiti za trofej u Ligi šampiona. Daćemo sve što možemo. Borićemo se za svaku loptu. Na kraju krajeva, ne razmišljamo o rezultatu. On ide na moju dušu. Možemo bolje od onog do sada. Nadam se da ćemo to i pokazati", rekao je Milojević, koji još ne zna koju će postavu poslati na teren.

Meč počinje u 18.55.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Videće i Liverpul šta je "Marakana"

Izvor: RTS, 05.Nov.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će se njegov tim protiv Liverpula potruditi da pruži najbolje što može i uz veliku podršku navijača proba da dođe do velikog iznenađenja u Ligi šampiona. . ...

Nastavak na RTS...

Milojević: Protiv Liverpula ne smete da imate pauze i prazan hod

Izvor: Beta, 05.Nov.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je Liverpul favorit u predstojećem meču Lige šampiona, ali je istakao će igrači s Enfilda sutra u Beogradu osetiti šta znači pravo navijanje."Čeka nas važan dogadjaj jer nam dolazi jedna od najboljih evropskih i svetskih ekipa....

Nastavak na Beta...

UŽIVAĆEMO U SPEKTAKLU: Zvezda dočekuje Liverpul u Ligi šampiona

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2018, 11:12

Jedna od najboljih svetskih ekipa je favorit, ali pred našim navijačima nikom nije prijatno - poručio je Milojević VELIKI Liverpul dolazi na "Marakanu" posle četrdeset godina - sprema se spektakl za pamćenje. Crvena zvezda večeras (18.55) u 4. kolu LŠ dočekuje čuvene...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.