Milojević: Prežalili nas svi, vidite kako se okrene...

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Prežalili nas svi, vidite kako se okrene...

"Došli smo ovde da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju", rekao je trener Zvezde posle prolaska.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle eliminacije Kopenhagena izjavio je da je ponosan na svoje igrače i poručio da su pobedili za Srbiju.

"Šta reći, ne znam odakle da počnem i gde bih završio...", rekao je Milojević.

"Znali smo da ništa novo nećemo videti od Kopenhagena nego ono što smo videli u Beogradu. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo bili od javnosti maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Došli smo ovde da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju. Rekao sam igračima da nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobedi i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje", pun emocija govorio je trener Zvezde.

Kako je naveo, ovakve utakmice se igraju za prolaz, ne za lepotu.

"Sa igračem manje protiv Kopenhagena je jako teško, ali vidite kako sve dođe na svoje. Kao i panenka mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu. Igrači su dali poslednji atom snage, hvala navijačima koji su pokazali kako su sjajni. Da smo mogli da imamo više karata, oni bi ispunili ceo stadion", kazao je Vladan Milojević i potom dodao.

"Očekujemo ih u Švajcarskoj na Jang Bojsu", rekao je Milojević i dodao da je srećan zbog pobede, ali i da nisu prošli, "kapa dole igračima".

Izvor: MONDO/Arenasport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.