Milojević: Pobeda za potvrdu sjajnog početka sezone

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: "Pobeda za potvrdu sjajnog početka sezone"

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da pobedom nad Olimpijom potvrdi dobar početak sezone.

"Igraćemo protiv Olimpije koja je pokazala da je iskusna i kvalitetna ekipa. Susreti sa njima su uvek zanimljivi i verujem da nas i sada očekuje težak meč. Daćemo sve od sebe da dodjemo do pobede čime bismo potvrdili sjajan start sezone za našu mladu ekipu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega će u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 17.00 dočekati Olimpiju u Sremskoj Mitrovici, u četvrtom kolu ABA lige.

Košarkaš Mege Aleksandar Lazić rekao je da veruje u pobedu.



"Očekuje nas nezgodna utakmica sa Olimpijom koja je pokazala dobre igre. Imali smo dovoljno vremena da se dobro pripremimo. Ako budemo igrali po dogovoru i uspeli da nametnemo naš ritam, verujem da možemo do pobede koja bi nam puno značila i rezultatski i za samopouzdanje ekipe
", kazao je Lazić.

Mega posle tri kola regionalnog takmičenja ima dve pobede i poraz.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lazić: Protiv Olimpije nastavljamo odličan start

Izvor: B92, 14.Okt.2017

Košarkaši Mega Bemaksa u nedelju od 17 časova nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 4. kola dočekati u Sremskoj Mitrovici ekipu Petrol Olimpije. Trener Mega Bemaxa na ovom meču neće moći da računa na Kostju Mušidija, Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića dok je nastup Stefana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.