Milojević: Ovaj trijumf je došao kao nagrada

Izvor: TV Arena Sport, 22.Feb.2016, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ovaj trijumf je došao kao nagrada

Dejan Milojević, trener Mega Leksa, zadovoljan je posle osvajanja trofeja na Kupu Radivoja Koraća i smatra da je to nagrada za rad i dobru igru njegovih košarkaša tokom sezone.

"Ovaj trijumf je došao kao nagrada za rad i dobre partije tokom čitave sezone. Nagrađeni smo od košarkaškog inženjera, onog gore, za sav trud." – rekao je Milojević posle utakmice.

Mega je osvojila prvi trofej u klupskoj istoriji, pošto je u Nišu pobedila Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << rezultatom 85:80 u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Milojević je rekao da je utakmica bila lepa i da mu je žao što ne postoje dva trofeja, da jedan pripadne i njegovom kumu, treneru crno-belih Aleksandru Džikiću.

"A opet, drago mi je što sam pobedio. Stvarno mi je žao što obojica nismo mogli da pobedimo. Partizan je kontrolisao utakmicu, iako smo ih uveli u ritam koji nama odgovara. Partizan je dosta pogađao, kao i mi, i publika je imala šta da vidi." – kazao je trener Mege.

On je dodao da je njegova ekipa iskoristila dve greške protivnika u ključnim momentima, pogodila dva šuta i Partizan posle toga nije imao vremena da preokrene. Milojević je naglasio i da Mega još nije košarkaški sazrela.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.