Milojević: Oprez! Proleter je hit Superlige

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Oprez! Proleter je hit Superlige

"Svesni smo da je veće interesovanje za duel sa Liverpulom, ali uvek ponavljam, prioritet nam je prvenstvo i zaista razmišljamo samo o Proleteru", poručio trener Zvezde pred gostovanje u Novom Sadu

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda glavni test za meč sa Liverpulom u Ligi šampiona imaće u subotu u Novom Sadu, gde će gostovati ekipi Proletera.

Trener Vladan Milojević bez obzira na veliko interesovanje za duel Lige šampiona, poziva na oprez >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pred meč 15. kola Superlige.

Šampionu Srbije ovo će biti treći duel između dva susreta sa Liverpulom, koji će potom ugostiti u utorak, 6. novembra, u 4. kolu Lige šampiona.

"NEMA OPUŠTANJA"

"Trudimo se da budemo najbolji i svaku utakmicu odigramo dobro. Prvenstvo je dugo zato nema opuštanja. Niko ništa nije osvojio u oktobru, novembru ili decembru. Dobro je što ima dosta kvalitetnih timova koji pretenduju na mesto u plej-ofu, pored Radničkog i Partizana tu su i Mladost, Čukarički, Napredak... Prvenstvo je zanimljivo i ne razmišljamo o bodovnoj razlici. Računanje prednosti može samo da nam donese štetu, gledamo isključivo da se uvek prikažemo najbolje na terenu. Šampionska borba nije gotova, pregršt bodova je u opticaju, predstoji i podela pred plej-of... Gledanje tabele je na neki način zabranjena tema kod nas. Igrači dobro rade, fenomenalni su na treningu, ali im nedostaje minutaža. Što bi stariji treneri rekli 'jedan meč menja hiljadu treninga'. Dosta igrača zaslužuje da igra i da imam pravo da na više promena tokom meča svima bih pružio šansu", rekao je Vladan Milojević.

"Svesni smo da je veće interesovanje za duel sa Liverpulom, ali uvek ponavljam, prioritet nam je prvenstvo i zaista razmišljamo samo o Proleteru. Ima vremena do Liverpula, igrači i svi u klubu su maksimalno fokusirani na subotnji duel", poručio je Milojević.

On kaže da Zvezdu očekuje zahtevan zadatak na stadionu Karađorđe.

"Čeka nas teška utakmica protiv ekipe koja u poslednje vreme ima jako dobre rezultate i igra baš dobar fudbal, i kod kuće i u gostima. Sigurno da je Proleter hit ove sezone u Superligi, ima spoj mladih igrača i povratnika, koji su imali dobre karijere pre povratka u klub. Spremićemo se na najbolji mogući način, poštujemo rivala koji ima pet vezanih pobeda i kod koga se vidi jasan pečat Dragana Radojičića, trenera koji se dokazao u Srbiji, a ima i titulu osvojenu u Crnoj Gori. Jedino što nas malo brine je stanje terena koji nije baš najbolji", rekao je šesf struke crveno-belih.

On se osvrnuo i na zdravstveni bilten ekipe, koji nije najbolji.

"Ričmond Boaći sigurno neće igrati, a ostali su se vratili u stroj. Marin je odigrao 90 minuta protiv Bačke, kao i Rodić posle povrede pete. Sada nemamo većih problema, malo nas muče virusi, videćemo još kakva je situacija sa Babićem koji je bio bolestan i čekam dozvolu lekara da li će biti na raspolaganju", rekao je Milojević i pozvao publiku da dođe u što većem broju.

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, jer to ovi momci stvarno zaslužuju".

Meč 15. kola Superlige Proleter – Crvena zvezda igra se u subotu od 15 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, uz direktan prenos na TV Arena sport 1.

PAROVI 15. KOLA:

subota

Proleter - Crvena zvezda 15.00 (Arena sport 1, sudija Miloš Đorđić)

Mladost - Čukarički 16.00 (Novica Anđelovski)

OFK Bačka - Radnički Niš 16.00 (Novak Simović)

Radnik - Dinamo 16.00 (Bojan Nikolić)

nedelja

Zemun - Napredak 13.00 (Danilo Jerinić)

Mačva - Voždovac 16.00 (Aleksandar Vasić)

Rad - Spartak 16.00 (Ilija Brdar)

Partizan - Vojvodina 19.00 (Arena sport 1, Danilo Grujić)

TABELA: Zvezda 40, Radnički 31, Partizan 27, Čukarički 26, Proleter 23, Napredak 22, Mladost 22, Vojvodina 21, Voždovac 15, Rad 14, Zemun 13, Bačka 13, Mačva 13, Radnik 12, Spartak 10, Dinamo 7.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.