Milojević: Okrećemo se prvenstvu

Izvor: TV Arena Sport, 11.Apr.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Okrećemo se prvenstvu

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je plasman u finale Kupa samo dodatna motivacija za dobre partije u Jelen Superligi.

"Posle plasmana u finale Kupa Srbije, okrećemo se domaćem šampionatu i utakmici protiv Rada, koja je jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Tim Rada je spoj mladosti i iskustva, a prolećnem delu zabeležio četiri pobede i samo jedan poraz. Predvodi ih trener Milanović, kojeg izuzetno cenim, ali naš cilj se zna, da odigramo najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << moguće i dođemo do nova tri boda", rekao je Milojević.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.