Milojević: Od nas sve zavisi

Izvor: TV Arena Sport, 27.Nov.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Od nas sve zavisi

Dejan Milojević, trener košarkaša Mega Leksa poručio je da se protiv Krke nada trećem trijumfu zaredom u ABA ligi.

U tim za meč sa Krkom vraćaju se Jaramaz i Đoković, duže vreme odsutan je kapiten Rade Zagorac, dok su samo Luvavu, Janković, Nikolić i Simeunović odigrali sve utakmice do sada.

"Jaramaz je prvi trening imao juče, Simić je dobio nezgodan udarac, ali verujem da će biti spremni. Trudimo se da ne razmišljamo o povredama već da damo sve od >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sebe i nadoknadimo izostanke. Drago mi je da su u prethodnom periodu igrači iskoristili šansu jer nisi jak kao tim onoliko koliko ti je kvalitetan najbolji igrač, nego koliko je dobar 12. košarkaš u rotaciji." – rekao je Milojević.

Mladi stručnjak dodaje da veoma respektuje slovenačkog predstavnika.

"Krka dobro igra, ima šest pobeda u ligi i konkurenti su nam za plej-of, zbog čega nam je ovo izuzetno značajan meč. Podigli su formu, ali verujem da je sve u našim rukama i da uz dobru odbranu možemo da slavimo." – zaključio je Milojević.

Utakmica 12. kola regionalnog takmičenja između Mega Leksa i Krke igra se sutra od 19 sati u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici. Direktan prenos je na Arena Sport prvom kanalu.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.