Milojević: Ničim izazvane izgubljene lopte, mnogo promašenih slobodnih bacanja... Ali, bili smo hrabri

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ničim izazvane izgubljene lopte, mnogo promašenih slobodnih bacanja... Ali, bili smo hrabri

"Verujem da će ova pobeda biti dobar podstrek i zamajac našoj ekipi", rekao je trener Mege posle utakmice

U duelu srpskih timova u okviru ABA lige bolji je bio Mega Leks (76:72), ali je mladi tim koji igra u Sremskoj Mitrovici kockao pobedu iako je imao prednost i do 17 poena.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je zadovoljan pobedom i igrom svojih košarkaša u današnjem trijumfu nad FMP-om.

"Porazi koje smo imali u poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su jako loše uticali na samopouzdanje i to se videlo na kraju. Ničim izazvano izgubljene lopte, mnogo promašenih slobodnih bacanja i zicera. FMP je došao u situaciju da ima šut za pobedu. Međutim, pobedili smo, bili dovoljno hrabri. Verujem da će ova pobeda biti dobar podstrek i zamajac našoj ekipi", rekao je Milojević posle utakmice.

Mega imala +17, pa drhtala do poslednje sekunde! Lazarevićeva greška spasila vicešampiona (VIDEO)

Sa druge strane prvi strateg FMP-a Branko Maksimović rekao je da je utakmica bila lepa za gledanje.

"Došao sam relativno skoro i u hodu rešavamo neke stvari. Ne cenimo loptu dovoljno, mogućnost da pravimo faul kada nismo u bonusu. To su detalji koji su odlučili. Sugerišemo sa klupe, tražimo faul, a ne napravimo ga i primimo devet poena. Mislim da smo meč izgubili u prvom poluvremenu u kome smo bili mnogo bolji, ali nas je koštao loš procenat sa linije slobodnih bacanja", rekao je Maksimović.

Mega posle ovog trijumfa ima skor 5-10 i nalazi se na 8. mestu na tabeli, a FMP je deveti sa skorom 4-11.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE NAD FMP ŽELEZNIKOM: Ovo nam je podstrek

Izvor: HotSport.rs, 25.Dec.2016

Košarkaši Mega Leksa zabeležili su pobedu nad ekipom FMP Železnika 76:72 u 15. kolu ABA lige, i tako prekinuli niz od četiri poraza.. Trener tima iz Sremske Mitrovice nije krio da je zadovoljan, uprkos ispuštenih 17 poena prednosti i čak 20 izgubljenih lopti;. – Zadovoljan sam pobedom i igrom....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.