Milojević: Ne opuštamo se, igramo kao da prvog meča nije bilo

Izvor: RTS, 30.Jul.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ne opuštamo se, igramo kao da prvog meča nije bilo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da bi bilo pogubno za njegov tim u Helsinkiju da razmišlja o prednosti stečenoj u Beogradu (2:0) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
"Došli smo da odigramo utakmicu ne gledajući na pobedu iz prvog duela. Helsinki je trofejna ekipa, jak kolektiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i zna šta hoće. Pristupićemo meču kao da je prvi, Helsinki će sigurno igrati drugačije", rekao je Milojević.

"Rezultat iz Beograda smo potisnuli, ne razmišljamo o tome. Nadam se da ćemo da odigramo dobru utakmicu. Igramo kao da je jedan meč. Ne opuštam se, niti sam opuššten, a isto to ne dozvoljavam svojim igračima. To bi bilo pogubno".
Na teren sa veštačkom podlogom, nada se Milojević, igrači crveno-belih će se brzo privići.
"Nije isto igrati na sintetičkoj i prirodnoj travi, ali takve su propozicije. Helsinki nije pravi bio u Beogradu, imao je neki drugi plan. Ekipa je drugačija pred svojom publikom, koja će da ispuni stadion.  Uvek daju maksimum, od prvog do 90. minuta".
On je najavio da će kapiten Marko Marin biti u sastavu za duel nakon povrede mišića.
"Imao je mali problem, sada je sve kako treba. Videćemo do sutra", zaključio je trener Zvezde.
Utakmica se igra u sredu od 18 sati po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloje u Helsinkiju nije mogao da izbegne pitanje o transferu Lazovića, evo kako je odgovorio

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019

Trener Crvene zvezde održao konferenciju za medije pred večerašnji trening u Helsnkiju...Srpski šampion je u Finsku doneo prednost od 2:0 iz Beograda, ali Vladan Milojević ne dozvoljava bilo kakvo opuštanje i upozorava da Helsinki može mnogo bolje od onoga što je pokazao na ''Marakani''...''Pristupićemo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.