Milojević: NEKIMA se ponavljaju iste stvari!

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: NEKIMA se ponavljaju iste stvari!

"Ako neko treba da bude krivac, ja preuzimam svu odgovornost", poručio je trener Zvezde posle poraza u Helsinkiju.

Crvena zvezda je porazom "overila" plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Očekivala se bolja igra srpskog šampiona na gostovanju Helsinkiju koji je pre samo sedam dana na "Marakani" bio gotovo bezopasan (2:0), međutim skupe greške odbrane u drugom poluvremenu uticale su da Crvena zvezda pokvari sliku o sebi u ovoj "rundi".

"Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je bitno za nas je da smo prošli", kazao je Milojević i dodao:

"To je utisak za nas. Imali smo malo problema, ispostavilo se da je gol Pavkova u 90. minutu u Beogradu bio i presudan. Ja sam i rekao da nas čeka teška utakmica, da Helsinki u Beogradu nije bio 'pravi'. Danas smo to videli, njihov skandinavski mehanizam, ne odustaju, a mi smo se zadovoljili jednim golom i prolaskom. To ne mogu da shvatim. Mogli smo da damo i drugi gol, a umesto toga smo ga primili".

Posle toga usledila je kritika igračima, a iako nije konkretno kazao na koga se odnosi, prilično je lako utvrditi ko su bili igrači čije su direktne greške uticale na pogotke Helsinkija - Milan Rodić i FIlip Stojković.

"Mogli smo da igramo bolje i trebalo bi da je tako. Bez veze smo primili gol, neke iste stvari se ponavljaju kod nekih igrača i radimo na tome da ih otklonimo".

Vladan Milojević je rekao da će mu biti teško da sastavi tim za narednu utakmicu, ali ne zbog grešaka pojedinaca - već zbog toga što ima poverenje u sve.

Priznao je da se pred meč jedino uplašio kako će se Kanjas snaći posle povrede na "veštaku", ali po njegovom komentaru može se zaključiti da je "položio", dok je istakao i da je situacija sa Borjanom dobra i da će biti spreman za naredni meč u Evropi...

To će, najverovatnije, biti Kopenhagen.

"Čeka nas jedan fenomenalan tim, koji ima svoj sistem i način igre. Imaju odličnog trenera, ali sada nije vreme i mesto da pričamo o njima. Ne želim da umanjim ovu pobedu odličnog Helsinkija. Imaćemo vremena da se pripremimo i polako spremamo za utakmicu sa Kopenhagenom", istakao je Milojević koji je potom upitan i za želju i motivaciju svojih igrača...

Kako im usaditi veću želju za pobedom?

"Dobro pitanje, ali stvarno ne mogu da zamerim bilo šta igračima. Igrali su protiv kvalitetnog rivala odlično adaptiranog na ovu podlogu. Ako neko treba da bude krivac, ja preuzimam svu odgovornost. Možda smo već na poluvremenu smatrali da sigurno prolazimo i to je nešto o čemu moramo stalno da pričamo. Mnogi bi u situaciji u kojoj je bio Helsinki odustali, ali oni nisu, jurili su da daju gol", zaključio je trener Zvezde.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.