Milojević MVP petog kola Evrolige

Izvor: B92, 03.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević MVP petog kola Evrolige



Odlična igra u duelu sa istanbulskim Ulkerom nije Dejanu Milojeviću donela samo timsku pobedu već i veliki lični uspeh.

Učinak od 20 poena, 13 skokova i sedam iznuđenih faulova i ukupno 33 indeksna poena, bio je dovoljan da centar Partizana bude proglašen za igrača nedelje u Evroligi.

Naslov sa Milojevićem deli Rikardo Grir iz Strazbura. Grir je zabeležio 13 poena, 9 skokova, 7 asistencija, 7 ukradenih lopti i 8 iznuđenih faulova, ali je Strazbur poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Klimamija.

Treće mesto ove nedelje zaslužio je Paulius Jankunas iz Žalgirisa sa 30 poena, a od košarkaša iz SCG zapažen učinak je imao Petar Popović, centar Benetona iz Treviza, sa 27 indeksnih poena (deoba petog mesta).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.