Milojević: Klop nas je odlično opisao

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Klop nas je odlično opisao

Zvezdin trener smatra da nadu "crveno-belima" niko ne može da uskrati ni na Enfildu, ali zna kako stoje stvari.

- Igramo protiv ekipe koja ima izuzetan stil igre i to najpre treba neutralisati, a onda ćemo probati da iskoristimo svaku moguću šansu koja nam se bude ukazala. Liverpul je fantastičan tim, igra jako dobro od početka sezone. Pečat trenera Jirgena Klopa je uvek vidljiv, poznajući njegov rad vidimo da igraju dominantno u svakom meču uz veliki broj šansi - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Milojević.

Njegov kolega sa klupe slavnog engleskog kluba izneo je niz pohvala na račun našeg trenera, posebno apostrofirajući kako ume da kombinuje načine igre.

- Jednostavno, gospodin Klop nas je odlično opisao. Pričamo o Liveprulu kao i o PSŽ-u i Napoliju, svesni smo gde su njihova prvenstva i gde su oni sada u fudbalu. Mi smo dominantni u našoj ligi, ali sada igramo protiv ekipa koji su favoriti i imaju mnogo više iskustva od nas u svim elementima.

Jedno od pitanja se odnosilo i na to da Liverpul sada ne izgleda tako ubojito kao na početku sezone, ali Milojević ističe da to nikako ne umanjuje snagu predstojećeg rivala.

- Neki put u fudbalu ne dođe željeni rezultat i pored dobre igre, što nije znak krize, već samo dođe takav dan. Svaki dobar napad proizilazi iz dobre odbrane i jako je teško to tačno objasniti. Zavisi od situacije do situacije...

Za kraj se osvrnuo i na razvoj u grupi C Lige šampiona.

- Treba biti realan, naše šanse za prolaz nisu velike, ali je ljudski i sportski nadati se. Imamo još tri utakmice posle ove na Enfildu, dve u Beogradu i jednu u Napulju, i kao sportisti moramo da verujemo. Probaćemo da iskoristimo svaku šansu kolika god da postoji - zaključio je Milojević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.