Milojević: I protiv Golden Stejta na pobedu!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: I protiv Golden Stejta na pobedu!

Trener Mega Leksa tvrdi da se njegova ekipa nikada ne predaje i da u svaku narednu utakmicu ulazi sa optimizmom i željom za trijumfom.

Foto: ABA/Mega Leks

Mega Leks je u 23. kolu ABA lige pružila sjajnu partiju i u Zagrebu napravila podvig. Pobeđena je Cibona rezultatom 89:82.

Tim Dejana Milojevića sada ima skor 16-7 i zauzima četvrto mesto na tabeli.

Trener Mege imao je mnogo razloga za zadovoljstvo posle teškog duela u glavnom gradu Hrvatske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nakon što su domaći tim uspeli da sruše tek iz trećeg puta pred njihovim navijačima.

"Zadovoljan sam našom igrom na ovoj utakmici, a najvažnije je da smo nastavili u pobedničkom ritmu. Pobedom nad Cedevitom smo obezbedili plasman u plej-of i sada igramo rasterećeno i to daje rezultate. Igramo odlično u napadu i odbrani što nas karakteriše cele sezone. Agresivni smo po celom terenu i to nam je donelo trijumf i u Zagrebu. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i da ćemo obezbediti što bolju poziciju na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja", rekao je Milojević.

On ističe da je odbrana donela trijumf.

"Odlična igra u odbrani je razlog naše pobede. Naterali smo Cibonu na previše grešaka. Utakmicu su završili sa 21 izgubljenom loptom, a na poluvremenu su ih imali čak 15. Iz tako dobre odbrane smo dali dosta laganih koševa i tako se razigrali. U drugom poluvremenu je možda došlo do malog opuštanja, promašili smo neke otvorene šuteve na Ciboninu zonu, međutim na kraju je Jaramaz dva puta bio precizan u šutu za tri poena i to je prelomilo utakmicu. Jako sam zadovoljan kako ekipa reaguje i posle obezbeđenog plej-ofa i moramo da nastavimo da dižemo formu".



Izvor: Youtube

Milojević zna koliki su dometi njegove ekipe i ističe da u plej-ofu Mega Leks neće igrati sa belom zastavom.

"Imamo najmanje šanse, u plej-ofu će biti tri kvalitetnije ekipe od nas. Međutim, opet imamo svoju priliku. Imamo najviše moguće ambicije. Niko ni u jednu utakmicu unapred ne ulazi da izgubi i ja uvek verujem u pobedu, protiv bilo koga. Da igramo sada sa Golden Stejtom, ja bih vam rekao da verujem da možemo da dobijemo. Jednostavno sam takav čovek, optimista, tako da verujem da u plej-ofu imamo šanse. Veerovatno ćemo ići na Budućnost, koja je realno kvalitetnija od nas, iskusnija je i ima prednost domaćeg terena, ali sportski je nadati se", zaključio je trener Mega Leksa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.