Milojević: Fudbal na veštačkom terenu je drugačiji, ali neće to biti problem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2023, 14:16

Milojević: Fudbal na veštačkom terenu je drugačiji, ali neće to biti problem

Fudbal na veštačkom terenu je drugačiji, u smislu načina za igru. Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči gostovanja Voždovcu u 21. kolu Superlige.

"Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti", istakao je Milojević.

On je dodao da je zadovoljan timom koji je istrčao na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine (1:1), ali ima prostora da bude promena.

"Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema", poručio je Milojević.

Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde igra se sutra od 14 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZVEZDA NA KROVU, MILOJEVIĆ PORUČIO: Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023

Crveno-beli gostuju Voždovcu u 21. kolu Mozzart bet Superlige...Fudbaleri Crvene zvezde nisu usčeli da pobede na prolećžnoj premijer ipošto su u derbiju sa ojvodinom remizirali 1:1, a  u subotu od 14 časova ih čeka teško gostovanje protiv Voždova na krovu u okviru 21. kola Mozzart bet Superlige....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.