Milojević: Dobrom odbranom do pobede

Izvor: B92, 27.Nov.2015, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Dobrom odbranom do pobede

Trener Mega Leksa Dejan Milojević smatra da je meč sa Krkom u 12. kolu ABA lige jedan od ključnih u borbi za plej-of takmičenja.

Mega je na deobi druge pozicije sa Crvenom zvezdom i Cedevitom sa učinkom 8-3, dok je Krka na deobi petog mesta sa Zadrom sa 6-5.

"Krka dobro igra, ima šest pobeda u ligi i konkurenti su nam za plej-of tako da nam je ovo izuzetno značajan meč. Podigli su formu, ali verujem da je sve u našim rukama i da uz dobru odbranu možemo da pobedimo", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Milojević.

Milojević uoči meča u Sremskoj Mitrovici (subota, 19h) još uvek ima problema sa povredama igrača. Do sada su sve mečeve odigrali samo Timoti Luvavu, Nikola Janković, Danilo Nikolić i Đorđe Simeunović.

"(Ognjen) Jaramaz je prvi trening imao u četvrtak, (Stefan) Simić je dobio nezgodan udarac, ali verujem da će obojica biti spremni. Treniramo sa igračima koji su zdravi i trudimo se da ne razmišljamo o povredama već da damo sve od sebe da nadoknadimo izostanke. Drago mi je da su u prethodnom periodu igrači iskoristili šansu koja im je pružena, jer nisi jak kao tim onoliko koliko ti je kvalitetan najbolji igrač nego koliko je dobar 12. igrač u rotaciji", rekao je trener Mega Leksa.

Mega traži treću uzastopnu pobedu, a osmu u poslednjih deset mečeva. U prošlom kolu je slavila u Ljubljani protiv Olimpije 99:98, dok je Krka nadigrala Cibonu 90:86.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.