Miloje kombinuje, nećete verovati ko igra desnog beka!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje kombinuje, nećete verovati ko igra desnog beka!

Danas Crvena zvezda igra prvu utakmicu na pripremama.

Ekipa Crvene zvezde danas igra prvu utakmicu na pripremama u Austriji, a poznat je i sastav ekipe  za utakmicu protiv lokalnog kluba Vindišgartena.

Milojević je odlučio da na teren pošalje veoma jak sastav, a po svemu sudeći Jirka će igrati desnog beka, poziciju koja mu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prirodna. Štopera bi trebalo da igra Stojković, što mu nije strano.

Evo i sastava:

Popović, Jirka, Stojković, Milunović, Rodić, Čaušić, Jovančić, Ivanić, Jevtović, Marin, Boaći.

Klupa: Stanković, Gordić, Savić, Gobeljić, Vulić, Krstović, Simić, Gavrić, Konatar, Ben, Vukanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simić blistao, Zvezda brojala do 7!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019

Odlična partija Crvene zvezde u prvoj pripremnoj utakmici...Crvena zvezda je uspela da savlada lokalni klub Vindišgarten i više nego ubedljivim rezultatom u prvom meču priprema za novu sezonu...Ekipa Vladana Milojevića je nastupila u dva sastava koja su igrala po 45 minuta i svi su dokazali da su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.