Miloje kombinovao sa sastavom, ovo je njegov večerašnji izbor (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje kombinovao sa sastavom, ovo je njegov večerašnji izbor (foto)

Kako se i očekivalo, nove rotacije u sastavu Zvezde pred večerašnji meč sa Lučancima.

Aktuelni šampion Srbije večeras će pred svojim navijačima pokušati da napravi pravu uvertiru za ono što ga očekuje u sredu na ''Parku prinčeva'' protiv PSŽ-a u drugom kolu Lige šampiona.

Večeras od 20:30h Zvezda dočekuje Mladost iz Lučana, a kako se i najavljivalo ovih dana, trener crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vladan Milojević nije mogao da računa na sve najbolje igrače.

Tako ovoga puta nema Boaćija, Stojiljkovića, Rodića, kapitena Savića, dok su Marin, Stojković i Krstičić na klupi za rezerve.

-

Meč protiv Mladosti večeras počeće: Borjan, Gobeljić, Babić, Degenek, Hajdin, Jovičić, Jovančić, Simić, Ebisilio, Kafu, Pavkov.

Na klupi su: Popović, Stojković, Krstičić,  Čaušić, Jevtović, Marin i Ben.

🔴⚪#fkcz #czvmla

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) September 29, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Na koje igrače će Miloje računati za put u Pariz? Evo kad će doneti odluku

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je uvek teško igrati protiv Mladosti i dodao da će tek u ponedeljak znati na koje igrače će moći da računa za meč protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona...Zvezda je večeras pobedila Mladost sa 2:1 u desetom kolu Super lige...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.