Miloje iznenadio sastavom, kakav je Lalatovićev odgovor?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje iznenadio sastavom, kakav je Lalatovićev odgovor?

Zvezda bez Marina, ali u zanimljivoj postavi.

Derbi sedmog kola Linglong Superlige igra se od 18:45h u Novom Sadu, gde vodeća Vojvodina dočekuje aktuelnog šampiona, Crvenu zvezdu.

Trener beogradskih crveno-belih Vladan Miojević za današnji meč ne računa na kapitena Marka Marina, zatim na Boaćija i Tomanea, a standardnog levog beka Milana Rodića je ostavio na klupi za rezerve.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ono čime je najviše privukao pažnju Zvezdin šef struke, jeste odlka da promeni formaciju u 3-4-3, pa će u defanzivnoj liniji ispred Borjana od prvog minuta zaigrati trio Degenek, Pankov i Milunović.

Na drugoj strani nema napadača Bojana Matića, a pojačanje iz Partizana Nemanja Nikolić je na klupi za rezerve.

Vojvodina: Rockov, Devetak, Đurišić, Saničanin, Drinčić, Bojić, Gemović, Stojković, Veselinović, Đuričin, Eze.





Klupa: Simić, Topić, Zukić, Kokir, Vučić, Đurić, Nikolić.



Crvena zvezda: Borjan, Degenek, Pankov, Milunović - Gobeljić, Jovančić, Kanjas, Žander - Mateo Garsija, Vukanović, Pavkov.





Klupa: Popović, Vulić, Ivanić, Petrović, Simić, Rodić, Krstović.

Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pavkov i Garsija doneli pobedu Zvezdi u Novom Sadu

Izvor: RTS, 31.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u derbi meču sedmog kola Linglong Superlige Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu sa 2:1 (1:1). Prednost Zvezdi doneo je Pavkov u 25, u 36. izjednačio je Stojković, a nova tri boda aktuelnom prvaku obezbedio je Argentinac Mateo Garsija prelepim volejem u 59....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.