Izvor: B92, 13.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljković za B92: "Brazilci nikako nisu za potcenjivanje"

Odbojkaška reprezentacija SCG igra danas u Madridu finalni meč Svetske lige, protiv selekcije Brazila. "Plavi" su prvi nastup u finalu Svetske lige u istoriji obezbedili jučerašnjom pobedom protiv Italije od 3:0, a Brazilci su istim rezultatom savladali Češku. Odbojkaš plavih i najbolji poenter na turniru (67) Ivan Miljković za B92 kaže da očekuje tešku utakmicu sa "kariokama":

"Biće sigurno jako teško. Boje se oni nas, mi se pribojavamo njih. Brazilci nisu nikako ekipa za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potcenjivanje, ali ako odigramo na nivou polufinala, možemo ravnopravno da se nosimo. Oni (Brazilci) su malo kivni zato što su prošle godine na svom terenu izgubili finale od Rusa,ali i to je motiv više za nas da osvojimo svetsku ligu", rekao je Miljković za B92.

Sa druge strane "demontaža" Italijana po rečima našeg igrača uoipšte nije bila tako laka, kao što je izgledalo:

"Ne tako rutinska pobeda kao što je izgledalo. Mučili smo se u prva dva seta, prvi smo dobili tek na razliku iako je do 23:23 bilo izjednačeno. Svima nama je želja bila da uradimo nešto više, nego proteklih godina kada smo zaustavljani u polufinalu. Ove sezone nam se to posrećilo, postigli smo najveći uspeh, ali šta će biti u finalu videćemo".

Finalni meč Svetske lige za ovu godinu izmedju SCG i Brazila koji se igra u madridskoj dvorani "Palasio Vistalegre" počinje u 18 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.