Miljenović kod Radičevića

Izvor: MVP.rs, 19.Avg.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljenović kod Radičevića

Plejmejker je pronašao angažman u najjačoj ligi Evrope.

Nenad Miljenović (22, 193) će naredne sezone nositi dres španske Sevilje. Ovu informaciju objavio je agent košarkaša, Miodrag Ražnatović, na svom Tviter profilu.

Plejmejker je prošao kroz mlađe kategorije FMP-a, a 2011. godine je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Partizanom. U crno-belom dresu nije dobio pravu šansu. Sezonu 2011/12 je proveo na pozajmici u Mega Vizuri, a naredne godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je igrao za Radnički iz Kragujevca. U poslednje dve sezone nosio je dres Mega Leksa.

Miljenović je u timu koji vodi Dejan Milojević prikazao sjajne partije. Na 24 utakmice ABA lige u sezoni 2014/15 beležio je prosečno 13.3 poena, 8.4 asistencija i 4.6 skokova.

Društvo u Sevilji naredne godine praviće mu "starosedelac" Nikola Radičević (21, 196), pa će navijači u Srbiji imati svoj omiljeni tim u Endesa ligi.

(foto: KK Mega Leks / Jovan Azdejković)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.