Miljenović: Tata nije hteo da sluša

Izvor: MVP.rs, 27.Avg.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljenović: Tata nije hteo da sluša

Promoter prve sezone "MVP Menadžera" govorio je za naš sajt o svojim utiscima i saradnji sa "MVP" portalom.

U toku su poslednje pripreme za fantazi igru na našem portalu koja će pratiti dešavanja na Svetskom kupu u Španiji, pa je momenat bio zgodan da evociramo uspomene na veoma uspešnu prvu sezonu "MVP Menadžera". Igra je pratila učinak igrača u ABA ligi za sezonu 2013/14, a titulu je odneo naš korisnik Grba4. On je sa svojim timom "Grba4" osvojio 3.799,00 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i tako iza sebe ostavio sve rivale.

Danas je u bašti jednog beogradskog kafića Nenad Miljenović, promoter prve sezone "MVP Menadžera", potpisao obećani dres koji će naknadno biti uručen pobedniku, a potom je izneo svoje utiske o samoj igri.

"Svidelo mi se kako je sve izgledalo. A, moram da istaknem da je tokom sezone, kako je ona odmicala, sama igra najviše vizuelno napredovala. Sviđa mi se i onaj deo sa padom i rastom cena. To daje dinamiku igri, drži pažnju", počeo je razgovor za "MVP" plejmejker Mega Vizure.

Miljenović je u konkurenciji nešto manje od 1.000 pravilno popunjenih timova zauzeo 64. mesto sa 3.275,70 poena. Ipak, porodica Miljenović je imala predstavnika u samom vrhu. Otac plejmejkera Mege, Slobodan, sa ekipom "Stari majstori" je bio deveti.

"Nije hteo da me sluša. Držao me je u ekipi tokom sezone, a ja sam se u finišu povredio i propustio jedno kolo. Rekao sam mu da neću igrati i da me zameni. Nije hteo. Rekao mi je da sam mu bio najpouzdaniji igrač i da sam skup, pa posle ne bi mogao da me kupi. Uz to, rekao je da ne želi da maleriše jer sam igrao dobro tokom čitave sezone. Da je postupio drugačije možda bi bio malo bolje plasiran", istakao je i potom se osvrnuo na svoj plasman:

"Konkurencija je bila velika, pa mogu da budem zadovoljan. Ipak, uvek težim da budem bolji, pa se nadam da ću sledeće sezone značajno popraviti svoj učinak", istakao je Nenad i tako najavio druženje sa nama u narednoj sezoni.

Miljenović će i u narednoj takmičarskoj godini nositi dres Mega Vizure, ali će ovoga puta biti među najstarijima, iako mu je tek 21 godina.

"Mnogo mi se sviđa koncept koji forsira Mega. Dosta je mladih igrača, a trener Dejan Milojević radi besprekorno. Što se mene tiče, posle ko zna koliko godina sam imao slobodno leto i iskoristio sam ga da zalečim povredu zgloba, da se dobro odmorim i da radim individualno. Uspeo sam da nabacim tri kilograma mišića upravo zbog toga što mi se otvorilo da nemam obaveze preko leta", istakao je naš sagovornik.

Leto je uvek vezano za reprezentaciju, a Orlove za koji dan očekuje početak Svetskog kupa. Sa mlađim selekcijama nacionalnog tima Miljenović se gotovo uvek vraćao sa medaljom oko vrata. Zanimalo nas je šta očekuje od pulena Aleksandra Đorđevića na Pirinejima:

"Lepo smo igrali tokom priprema. Posebno mi se svidelo to što je selektor rekao da bi ekipa trebalo da crpi energiju iz odbrane, a da se u napadu igra košarke. To je veliko takmičenje. Nema lakih protivnika. Sedimo i navijamo, ništa nam drugo ne preostaje. Uvek je poseban osećaj kada igra reprezentacija", zaključio je Miljenović.

"MVP" portal je za vas pripremio i igru tokom Svetskog kupa, uz nekoliko iznenađenja. Pratite nas u narednim danima i saznaćete o čemu se radi.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Budi menadžer, igraj se sa nama!

Izvor: MVP.rs, 28.Avg.2014, 17:11

Na našem portalu možete da igrate fantazi igru posvećenu Svetskom kupu..."MVP" portal nastavlja svojevrsnu tradiciju organizovanja fantazi igara za velika takmičenja. Počelo je sa Evropskim prvenstvom u Sloveniji, nastavljeno kroz sezonu ABA lige, a izuzetak neće biti ni predstojeći Svetski kup...Za...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.