Milivojević strelac u pobedi Kristal Palasa

Izvor: RTS, 02.Feb.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević strelac u pobedi Kristal Palasa

Kristal Palas je na svom terenu nadigrao Fulam sa 2:0, Lika Milivojević pogodio sa bele tačke. Ubedljiva pobeda Čelsija nad Hadersfildom – 5:0. Pobede Totenema, Vulfsa i Kardifa.
Kristal Palas je zabeležio pobedu nad Fulamom i pobegao iz zone ispadanja i sa 26 bodova zauzima 14. mesto. Gosti su ovim porazom ostali na pretposlednjem mestu na tabeli sa 17 sakupljenih bodova.

Domaćinu je prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doneo Luka Milivojević u 25. minutu kada je bio precizan sa bele tačke. Najstroža kazna dosuđena je pošto je Kristi igrao rukom u šesnaestercu.
Kristal Palas je potvrdio pobedu u 87. minutu. Batšuai je šutirao sa ok 12 - 13 metara, lopta se odbila do Šlupa koji je zakucao u mrežu.
Čelsi je bio ubedljiv protiv Hadersfilda. Goste je načeo Iguain u 16. minutu na asistenciju Kantea. U prvoj minuti nadoknade prvog dela igre precizan sa bele tačke bio je Azar. Isti igrač povećao je na 3:0 u 66. minutu na asistenciju Barklija.
Tri munuta kasnije ponovo se u listu strelaca upisao Iguain i ponovo na asistenciju Kantea. Konačan rezultat postavio je Vilijan u 86. minutu.
Rezultati 25. kola Premijer lige:
Totenhem - Njukasl 1:0 
Brajton - Votford 0:0
Barnli - Sautempton 1:1
Čelsi - Hadersfild 5:0
Kristal palas - Fulam 2:0
Everton - Vulverhempton 1:3
Kardif - Bornmut 2:0
U nedelju igraju:
Lester - Mančester junajted 15.05
Mančester siti - Arsenal 17.30

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUKI PRIPAO SRPSKI DERBI: Milivojević strelac u pobedi Kristal Palasa nad Mitrovićevim Fulamom! Iguain raspucan u petardi Čelsija

Izvor: Kurir, 02.Feb.2019

Fudbaleri Čelsija pobedili su večeras na svom terenu u Londonu Hadersfild sa 5:0, u utakmici 25. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.