Milioneri slavili u Gelzenkirhenu, Grujić srušio Ajntraht

Izvor: RTS, 08.Dec.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Milioneri" slavili u Gelzenkirhenu, Grujić srušio Ajntraht

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda savladali su u gostima Šalke sa 2:1, dok je minhenski Bajern na svom terenu ubedljivo savladao Nirnberg sa 3:0 u mečevima 14. kola Bundeslige. Herta savladala Ajntraht sa 1:0, strelac jedinog gola Marko Grujić.
Veoma zanimljiv meč viđen je na "Fetins areni" u Gelzenkirhenu. Dortmund je do vođstva stigao već u sedmom minutu golom Danac Tomasa Dilejnija na asistenciju Rojsa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Šalke je do izjednačenja stigao u drugom poluvremenu golom Galiđurija sa penala. Pobedu "milionerima" i nova tri boda doneo je Džejdon Sančo u 74. minutu meča.
Bajern je na svom terenu rutinski stigao do pobede savladavši ekipu Nirnberga sa 3:0.
Levandovski je u prvom poluvremenu dva puta zatresao mrežu gostiju, u devetom i 27. minutu. Konačni rezultat postavio je Riberi u 56. minutu.
Borusija je ubedljivo prva na tabeli Bundeslige sa 36 bodova, dok je Bajern na drugom mestu sa devet bodova zaostatka.
U poslednjem meču dana, Herta je na svom terenu savladala ekipu Ajntrahta, a strelac jedinog gola na utakmici bio je Marko Grujić.
U ostalim mečevima postignuti su rezultati: Levrkuzen - Augsburg 1:0, Frajburg - Lajpcig 3:0, Volfsburg - Hofenhajm 2:2.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MAŠINA IZ DORTMUNDA NE PRESTAJE DA MELJE: Borusija dobila derbi sa Šalkeom! Bajern skočio na drugo mesto

Izvor: Kurir, 08.Dec.2018

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su danas Šalke u Gelzenkirhenu sa 2:1, u 14. kolu Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.