Milioneri se predali: Bajern će vda vlada dugo!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Milioneri" se predali: Bajern će vda vlada dugo!

Generalni menadžer Borusije iz Dortmunda Hans Joakin Vacke izjavio je da će najveći rival Bajern godinama biti šampion Nemačke posle dolaska Artura Vidala.

Bajern je potvrdio da Čileanca iz Juventusa od potpisa ugovora dele samo lekarski pregledi.

- Vidal ima ratnički mentalitet, pored toga što poseduje veliki kvalitet. Bajern je napravio odličan transfer i pitanje oko šampiona u novoj sezoni Bundeslige se ne dovodi. Bavarci će postati prvi klub u Nemačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je osvojio četiri titule zaredom, a verujem da će se nastaviti taj niz i posle toga - rekao je Vacke za nemačke medije.

Bajern je u poslednjih šest godina četiri puta bio prvak Nemačke, a Borusija je osvojila preostale dve. Nova sezona Bundeslige startuje 14. avgusta utakmicom između Bajerna i Hamburga, dok Borusija igra protiv imenjaka iz Menhengladbaha.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.